DAPATKAN NOTA-NOTA SERTA SOALAN DAN SKEMA BIOLOGI DISINI - SILA KLIK

Friday, February 26, 2010

HAIRAN BIN AJAIB


Memang menghairankan dan memang ajaib sungguh, hampir 100% rumah umat Islam di Malaysia ada produk berproksikan Yahudi. Kalau tak percaya cuba tanya rumah-rumah yang anda ziarahi, confirm mesti ada MILO, Nescafe paling tidak pun Colgate mesti ada. Kit Kat pun tak boleh tinggal. Coca-cola dah macam minuman wajib. Tu tak kira lagi produk-produk kesihatan dan kebersihan Pamolive macam Ajax, axion dan protex.
Apa?? ..Tak ada ke...baguslah macam tu. Nanti jap, cuba jengok kat dapur ada Maggi tak. Tak pun beg plastik carrefour. Yang perempuan pulak cuba tanya pakai tak kortex, Kleenex, Calvin Klein atau L'oreal.Kalau ziarah masa gaji mintalah belanja KFC ke...Pizza Hut ke...paling tidak pun McDonald. Ok lah dah nak balik nie...rasa haus lah pulak. Mintalah Nestea atau Sprite, buat minum semasa memandu karang.
Nampak biasa je kan. Tapi rupa-rupanya dari tadi sama ada perasan atau pun tidak, semua produk yang disebut tadi adalah produk kebiasaan umat Islam di Malaysia yang memberikan dana besar kepada ISRAEL LAKNATULLAH. Antara MILO dan nayawa rakyat Palestine, mana satu saudara anda. LU PIKIRLAH SENDIRI. CAKAP BANYAK PUN BAZIR AIR LIUR JE.

No comments:

Post a Comment